Lieke van Lexmond over haar zoektocht naar God, één jaar na datum


Een jaar na "de feiten" Blikt Lieke van lexmond terug op haar ervaring in "Op zoek naar God".

Reacties

Anoniem zei…
Dank U Hartelijk Pastor Nikolaas Sintobin SJ voor video met ons delen in interview van Lieke van Lexmond, Op zoek naar God, Terugblik.

Dank U dat dankzij U weten wij dat mooie mensen, Jonge Vrouw die in glamour leeft als Artieste, ook een "verrijking" graag willen ervaren in levensfilosofie.
Door deel nemen aan fijne "experiment voor televisie ", " fijne experiment" ook voor ons kijkers, mij, mijne, vele anderen, en Lieke van Lexmond met Terugblik navertellen, een verrijkende ervaring is een stimulans voor ons ook op zoek naar God gaan.

Met Ignatiaanse Spiritualiteit is dat God gaan vinden in alle dingen heel makkelijk en snel, en daar intense genieten, vrolijk woorden, en met Goddelijke bijstand gaan leren leven, mijns inziens.

Dank U Hartelijk Pastor Nikolaas Sintobin SJ voor U en voor Lieke van Lexmond voor delen met ons Uwe ervaringen en voor ons inspiratie .
Anoniem zei…
Lieke van Lexmond hartelijk dank voor delen uwe ervaringen, veel succes in uw glamour activiteiten als Artieste, veel vreugdevolle voldoening in uw persoonlijke levens pad met uwe dierbaren en in Uwe verdere ontdekkingen met zoeken en vinden God.

Meest gelezen

Wat verrijzenis kan betekenen in de dierenwereld en in jouw leven - Adembenemende video

Waarom we stille zaterdag graag overslaan - de uitleg van Karl Rahner sj

Dé tip van Paus Franciscus voor een geslaagd leven

Kan je vandaag nog in Jezus geloven zoals 2000 jaar geleden? - Homilie van Nikolaas Sintobin sj

Over wassen van een aidszieke en Witte Donderdag - homilie Nikolaas Sintobin sj

De tenen van God (1/4)